Évzáró Kiállítás és Gurulás

Dátum: 

2019. december 29. 10:00

Csak száraz idő esetén!

Idén is megrendezzük a "szilveszteri gurulást"

FIGYELEM! GYÜLEKEZŐ A SZÉCHENYI TÉR ÉSZAKI BEJÁRATÁNÁL A HUNYADI ÚTON 9.40-TŐL!
BEVONULÁS A TÉRRE: 10:00 ÓRAKOR.

Terveink szerint 10.00 órától 13.00 óráig elfoglaljuk a Széchenyi teret, teát és pogácsát kínálunk a résztvevőknek és járókelőknek.
13.00 órakor egy közös gurulással búcsúztatjuk az óévet.

A Széchenyi teret északi irányba a Hunyadi úton hagyjuk el. Teszünk egy városi kört, séta autókázunk egyet még utoljára ebben az évben.
A tervezett útvonal:
Széchenyi tér – Hunyadi út – jobbra fordulva az Alagút felé Ágoston tér – Lánc utca – Rákóczi út – Konzum – Zsolnay Szobor – Kórház tér – Barbakán – körforgalomnál egyenesen fel Székely Bertalanon keresztül a – Surányi Miklós út – Magaslati úton keresztül - Tettye – Tettye buszfordulóban visszafordulunk – Magaslati úton visszajövünk a Hunyadi úton a város felé – ráfordulunk a Kálvária útra – körforgalomnál lejövünk a Barbakán felé – Kórház tér – Rákóczi út – Zsolnay Szobor – Konzum. Itt végett ér a gurulás, és a rendezvény.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy nem lesz rendőri biztosítás, így a KRESZ szabályait betartva kell közlekedni minden résztvevőnek! Igyekszünk majd a város néhány pontján bevárni egymást, de csak annyira, hogy a forgalmat ne tartsuk fel! Kérünk mindenkit, hogy tényleg nagy odafigyeléssel vezessen, mert valószínűleg sokan leszünk a guruláson. A rendezőség nem tud felelősseget vállalni az esetleges balesetekért, károkért!!!

Várunk minden 25 évnél idősebb járművet és tulajdonosát!