Klubtörténet 2016

2016.02.13. VIII. Veteránbál

2016. év első rendezvénye a Veteránbál. A Szinbád Hotel különtermében megtartott bál nagyon jó hangulatban telt. A jól bevált zenekarral sok vendéggel és finom vacsorával ünnepeltük az évkezdést, természetesen a tombola sem maradt el.

2016.03.26. Nagyszombati Veteránbörze.

Hosszú idő óta Nagyszombaton tartjuk a szezon első szabadtéri rendezvényét a Veteránbörzét. A koratavaszi időjárás nem mindig kegyes hozzánk, így ebben az évben sem volt az. Felhős, borús csepergős időben gyülekeztünk, de ennek ellenére idén is elmondhatjuk, hogy ismét többen voltunk, mint tavaly.

 2016.04.16-17. Pécsi Autó és Motor Show

A kétnapos rendezvényre több ezer ember látogatott ki. A modern, különleges, extrém járgányok mellett mi sem vallottunk szégyent. Nagyon szép kiállítással fogadtuk az érkező vendégeket.

2016.04.23. Bajai Veterántalálkozó.

Nagy csapattal vágtunk neki a a bajai útnak. Glück Tamás szervezésében és vezetésével a kora délelőtti órákban már megérkeztünk a kiállításra. Sok szép veteránjármű gyűlt össze, akik 14 órakor egy városi felvonulásban is résztvettek. Finom ebéddel zártuk a napot.

2016.04.23-14. Ipoly Hidak Túra.

Ötödik alkalommal rendezi meg a Fiat 500 Club Hungary ezt a túrát, ahol az uticél Szovákia. Három autóval vettünk részt Pécsről. Dunakeszi találkozó után Balassagyarmaton városnézés, Pannonia múzeumi látogatás, Palócmúzeum és ebéd volt a program.  Utunkat szlovák területen folytattuk Látkára, ahol a Royal Hotelben töltöttük az estét, éjszakát. Másnap reggel szakadó esőben innen folytattuk utunkat Fülekre, majd indultunk haza.