**** **** restaurátor panaszosai, károsultjai

Fórum: 

>>> Figyelem! Az érintett, személyiségi jogaira hivatkozva kifogásolta, hogy név szerint szerepel a bejegyzésben, ezért a neveket töröltük. (admin)<<<

Kérem, jelentkezzen aki úgy érzi, hogy **** **** és/vagy **** **** megkárosított, vagy félrevezetett, netán inkorrekt módon jelentősen több pénzért végezte el a szolgáltatást mint amiben megállapodtak, esetleg bármilyen módon elégedetlen volt az elvégzett szolgáltatással!

Telephelyük a 16. kerületben a **** **** szám alatt található. A mi történetünk, hogy **** ****/**** **** páros átvett tőlünk két járművet restaurálásra (Porsche 356 és Detomaso Pantera), emellett rengeteg pénzt (amennyiből a rendőrség által kirendelt szakértő szerint a járműveket teljesen restaurálni lehetett volna). Mivel sem az autókat, sem az alkatrészeket nem tudták/nem akarták részben vagy egészben nekünk bemutatni, ezért Rendőrségi feljelentést tettünk, mely vizsgálat a mai napig tart. A Rendőrség szakértőt rendelt ki, aki megállapította, hogy a járműveknek csak a részben felújított karosszériáját látta és semmilyen alkatrész nem lelhető fel, mikőzben a járművek átadáskor 95%-ban komplettek voltak. Az urak úgy követeltek további pénzeket, hogy sem a járműveket sem az alkatrészeket, sem az elvégzett munkát nem voltak hajlandóak bemutatni és fizikai bántalmazással, valamint NAV-nál dolgozó feleséggel fenyegetőzött *****.

Időközben kiderült, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek ****-al problémájuk adódott, de eddig nem tettek semmit.

Kérem jelentkezzen aki rendőrségi feljelentést tett, vagy akár aki nem tett a fent megnevezett urakkal kapcsolatban. Felhívásomra ezidáig már több "elégedetlen ügyfél" jelentkezett Magyarországról és Ausztriából. Ügyünket, a rendőrségi eljárást és a peres eljárást is segítené, ha további esetekkel tudnánk szolgálni a hatóság részére és bemutathatnánk hogy valójában milyen tevékenységet is folytat **** és nem a mi esetünk az egyetlen.

Azt gondolom, hogy az oldtimer közösség érdeke azt kívánja, hogy hasonló esetek a jövőben ne fordulhassanak elő!

E-mail: karosultak.oldtimer@gmail.com