Szajki Tavak - Retro Camping

Dátum: 

2015. július 10 (Egész nap) - 2015. július 12 (Egész nap)

Retro hétvége a Szajki Tavak Campingben.

Egyesületünk több tagja is résztvesz ezen a rendezvényen.

A közös indulásról információ később...

A 2015-Július 10-12.-én megrendezésre kerülő RETRO hétvégére szeretettel meghívunk mindenkit akik szeretik a régi időket idéző 60-as 80-as évek hangulatát.Kérünk mindenkit, járuljatok hozzá a régi idők hangulatát idéző tárgyakkal, gépjárművekkel,sátrakkal,kempingezési felszerelésekkel. Tombola tárgyakat hozzatok! Mindenki a lehetőségekhez képest, lehet sok apróság,nem az összeg számít hanem a mennyiség és lehetőleg 60-as 80-as évekből de lehetnek napjaink érdekes tárgyai is. Mi ezért cserébe meghívunk egy igazi kondérban főtt csülkös babgulyásra szombaton ebédre, hogy ezzel is idézzük a 60-as 80-as évek hangulatát. Este a nagy faszenes grillen és tárcsán közösen sütögetünk ki-ki amit hozott ( szalonna,kolbász,virsli,előre pácolt hús, stb.) Tányérokat étkészletet hozzatok magatokkal úgy mint régen tettétek. Aki szeretne a tűzrakó helyen nyílt-lángon is sütögethet főzhet.
Azoknak akik hozzájárulnak a RETRO hétvégéhez tárgyakkal és egyéb ide illő hangulat fokozásához, a Szajki Tavak Kemping listaárából a következő kedvezményben részesülnek.

  • Ingyenes személy gépjármű parkolás
  • Ingyenes gyermekbelépő 14 éves korig
  • Ingyenes Csülkös bableves ( szombati ebéd )
  • Ingyenes Faszén a nagy Grillhez

Előfoglalásban Telepített lakókocsikban, faházas szobákban és 8 fős Apartmanban tudunk szállást biztosítani kedvező árban.

http://olcsokemping.hu/arak/

(Ha valakit "személyesen meghívtok" örömmel vesszük, de nem csak a meghívott személyekhez szól a Kemping meghívása!)