Adatkezelési nyilatkozat és felhasználási feltételek
Minden jog fenntartva OTPECS!
Egyesületünk első idei rendezvénye a szokásokhoz híven a Veteránbál.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, klubtagot, (Nem csak klubtagot!) szimpatizánst és mindenkit, aki szívesen tölt el egy estét társaságunkban.
Időpont: 2025.03.29. 19:00 óra.
Helyszín: Hotel Laterum díszterme ( 7633 Pécs, Hajnóczi u. 37-39.)
Az est folyamán lesz élőzene, welcome drink, vacsora, tombolasorsolás és tánc hajnalig.
Részvételi díj 12000.-Ft/fő, mely a fenti szolgáltatásokat tartalmazza.
Az Oldtimer Club Pécs tagjai 2000.-Ft/fő kedvezményben részesülnek!
A Hotel korlátozott számban a bál vendégei részére kedvezményes szálláslehetőséget biztosít reggelivel az alábbi árakon:
2-3 fős elhelyezés esetén: 13000.-Ft + 400.-Ft ifa/fő
1 fős elhelyezés esetén: 17000.-Ft + 400.-Ft ifa/fő
Jelentkezni itt a honlapon lehetséges 2025.03.15-ig.
A jelentkezés a részvételi díj befizetésének határideje 2025.03.15. A regisztráció ezzel válik véglegessé!
Akik egy asztalnál szeretnének ülni, azok egy név alatt regisztráljanak, a további résztvevők neveit a megjegyzés rovatban sorolják fel!
Megkérjük a kedves vendégeinket, hogy legalább 1 db ajándékkal járuljanak hozzá a tombolanyeremények kínálatához!
A Menü: Ínycsiklandó Klasszikusok
Előétel: Libamáj pástétommal töltött szűzpecsenye, ropogós baconbe burkolva, olívás marinált zöldségekkel – Könnyed elegancia az étkezés kezdetén.
Főétel: Zöldfűszeres krémsajttal töltött pulykamell filé, ropogós lenmagos bundában – Omlós és ízletes, a könnyed fogások kedvelőinek. Fehérborban érlelt, grillezett sertéstarja, lágy tejszínes-snidlings mártással – Gazdag ízvilág, a hagyományos ízek harmóniája.
Köretek: Párolt rizs, burgonyakrokett – Klasszikus köretek, melyek tökéletesen kiegészítik az ízeket.
Saláta: Vegyes idény saláta – Frissesség és vitaminok a kiegyensúlyozott étkezésért.
Desszert: Somlói Galuska – A magyar desszert klasszikus, mely mindenkit elvarázsol.
B Menü: Gourmet Ízutazás
Előétel: Zöldfűszeres szűzérme, sokmagvas, füstös bundában, friss ruccola salátaágyon, házi brióssal – Kreatív ízkombinációk, a különleges előételek kedvelőinek.
Főétel: Mozzarellával és grillezett, színes zöldségekkel töltött csirkemell filé, klasszikus bécsi bundában – Mediterrán hangulat, a könnyed és ízletes fogásokért. Omlós csirkemájjal bélelt szűzpecsenye, ropogós bacon köntösben, selymes zöldbors mártással – Gazdag és harmonikus ízek, az ínyencek számára.
Köretek: Jázmin rizs, hordóburgonya – Különleges köretek, melyek fokozzák az ízélményt.
Saláta: Vegyes idény saláta – Frissesség és könnyedség minden falatban.
Desszert: Somlói Galuska – A hagyományos ízek édes befejezése.
C Menü – Vegetáriánus: Zöldségkert Ízei
Előétel: Bivaly mozzarella, zamatos capri gyümölcsökkel, fekete olivával és marinált zöldségekkel, a mediterrán ízek jegyében – Frissesség és könnyedség, a vegetáriánus ízek harmóniája.
Főétel: Cukkíni érmék, aranyló parmezános bundában sütve – Könnyed és ízletes, a zöldségek különleges arcát mutatja meg. Fehérboros párizsi bundában sült, lágy padlizsán szeletek – Mediterrán ízek, a vegetáriánus fogások eleganciája.
Köretek: Vajon párolt, friss spárga, könnyed jázmin rizs, steak burgonya – Változatos köretek, melyek kiemelik a zöldségek ízeit.
Saláta: Görög saláta – Üde és friss, a mediterrán hangulat jegyében.
Desszert: Somlói Galuska – Édes kényeztetés, a vegetáriánus menü méltó befejezése.
D Menü – Laktóz- és Gluténmentes: Könnyed és Egészséges Választás
Előétel: Konfitált csirkemell filé, friss spárgával és fafül gombával töltve, marinált zöldségkoktéllal tálalva – Könnyed és ízletes, a különleges előételek kedvelőinek.
Főétel: Koktélparadicsommal és fekete olívabogyóval bélelt jércemell rolád, ropogós baconbe tekerve – Mediterrán ízek, a könnyed és egészséges fogásokért. Pácolt, grillezett sertéstarja, saját, ízletes pecsenyelével (zsű-vel) meglocsolva – Gazdag ízek, a laktóz- és gluténmentes fogások eleganciája.
Köretek: Párolt rizs, fűszeres steak burgonya – Egyszerű, de ízletes köretek, melyek illeszkednek a menühöz.
Saláta: Vegyes idény saláta – Frissesség és könnyedség, a kiegyensúlyozott étkezésért.
Desszert: Gyümölcskehely – Könnyed és frissítő befejezés, a laktóz- és gluténmentes igényekhez igazítva.
További info.: Mott János, +36 20 2405880